Stichting Suus

ADRES

Soerensebeek 15

POSTCODE/PLAATS

8033 DM Zwolle

TELEFOON

(038) 453 67 46

BANKREKENING

NL53RABO0191908460

KAMER VAN KOOPHANDEL

41024486

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suus speelde in oktober 2016:

 

De barones en de dominee

Een verboden liefde in de negentiende eeuw (naar het gelijknamige boek van Wim Coster)

 

 

 

 

Reacties op de voorstelling:

 

"Ik wil graag op de hoogte blijven van toekomstige uitvoeringen … De uitvoering van De Barones en de Dominee smaakt naar meer."

 

"Na de prachtige voorstelling heb ik mijn witte sjaal laten liggen …. Misschien zijn er meer mensen die zo onder de indruk waren dat ze hun spullen vergaten …"

 

"Wat hebben we genoten …: creatieve vondsten, verrassende regie en mooie enscenering, teksten en liedjes. Knap gedaan."

 

"Jullie prachtwerk bekeken en enorm genoten. Zo slim in elkaar gezet, verrassend en steeds boeiend, leuke muziek en teksten, mooie snarenbegeleiding en, ontroerend,: de botanicus aan het eind. Hulde!"

 

"Erg genoten: het spreekgestoelte, het geestige zang en de variatie in decor vóór de pauze. Dan het idee van het schaakspel en de prachtige minimale en daardoor schitterende kostuums van de schaakstukken….. Mijn complimenten nogmaals aan bedenkers, makers en uitvoerenden."

 

"Geslaagde uitvoering … verhaallijn goed te volgen … verrassend einde. De zangers bij binnenkomst … de hoge zetel gaven meteen de sfeer weer. Het koor vond ik prachtig als commentaar … Kortom wij hebben genoten bij het theater in een passende omgeving."