PERICT Informatiebeveiliging in de Zorg

        

Gelieerd aan:

- Genootschap van Informatiebeveiligers (member)
 

Home
Uw zorginstelling
Informatiebeveiliging
Wat...
Waarom...
Waar...
Wanneer...
Wie...
Filosofie
Producten
Aanpak
Uw vraag / verzoek
Contactgegevens
Elders


Beveiliging is primair de stap nemen van onbewust risico

lopen naar bewust risico nemen.

Informatiebeveiliging in de Zorg?

PERICT is uw partner!

Informatiebeveiliging is zowel nuttig als nodig.

Het nut merkt u aan kostendaling, verhoogde productiviteit en een verbeterd klantvertrouwen. De noodzaak volgt uit wet- en regelgeving en uit de eisen die uw toezichthouders en ketenpartners toenemend zullen stellen. 

Aandacht voor informatiebeveiliging draagt bovendien bij aan de kwaliteit en aan de professionele uitstraling van uw zorginstelling.

 

Het is wel zaak om in balans te zijn. U wilt immers de juiste maatregelen treffen. De juiste maatregelen zijn doelmatig en qua kosten in evenwicht met eventuele schade die ontstaat als zorg- of behandelprocessen stilstaan als gevolg van onvoorziene problemen op dit vlak.

 

Vooral belangrijk is het om onderweg te zijn. En - goed nieuws - feitelijk bent u dat al. U heeft immers al maatregelen getroffen! Nu gaat het er nog om om systematisch te werken aan verbetering. En wel zodanig dat u in korte tijd compliant bent aan de NEN7510, de norm die uw partners en externe toezichthouders hanteren wanneer zij met uw organisatie van doen hebben.

 

Hoe u dit beheerst en met minimale inspanningen realiseert? PERICT informeert u hierover en wil graag met u in gesprek om dit binnen uw zorginstelling te realiseren.

 

 

 

 

 

 

     KvK 28113647

      

All rights reserved © 2007 PERICT.nl