JEUGD KSV SOTTEGEM

225 

 

HOME
ALGEMENE INFORMATIE
REGLEMENTEN -AFSPRAKEN -DOCUMENTEN
MEDISCH PLAN EN PROCEDURE
TERREINEN
ACTIVITEITEN
TRAININGSUREN
WEDSTRIJDEN
seizoen 2015-2016
seizoen 2014-2015
seizoen 2013 - 2014
FOTO'S
WIE IS WIE
CONTACT
LINKS


WELKOM OP DE SITE VAN

JEUGD KSV SOTTEGEM

 

 

http://www.ksvsottegem.be/

 

JEUGDNIEUWS

 

Op vraag van mensen naar een update en om enkele indianenverhalen de wereld uit te helpen, volgt hieronder een update rond het plan om het C-veld te heraanleggen in kunstgras en de doorgang naar de Moelde aan te leggen. Het totaalbudget voor dit project is 210.000 €. Hiervan financiert Jeugd KSV Sottegem 60.000 € zelf en is bij de bank een kredietaanvraag ingediend voor 150.000 €, terug te betalen op 5 jaar. Hoewel de bank in 1ste instantie geen problemen zag, is er nadien vanuit de hoofdzetel te Brussel gevraagd om de vzw om te vormen naar een cbva. Wij hebben dat intussen gedaan en wachten nu op de definitieve beslissing van de bank. Uiteraard begrijpen wij dat deze vertraging vervelend is voor iedereen bij de KSV-familie maar net zoals bij een woning, kan je pas aanvangen als de financiering rond is. Wij houden u uiteraard op de hoogte

 

Op maandag 15 augustus was er voor het eerst een heuse SV Kick-off dag.
Het werd een heel leuke namiddag met veel plezier en vertier! Bedankt aan alle aanwezigen.Seizoen 2016-2017 startte op vrijdag 29 juli.

De trainingsuren vanaf maandag 1 augustus zijn te vinden op het blad 'trainingsuren'. 

In de week van 1 tot en met 5 augustus was er op de jeugdterreinen van KSVS Sottegem een heus voetbalkamp enkel voor meisjes. Dit kamp werd ondersteund door de Belgische voetbalbond. Alvast dank aan alle deelneemsters en begeleiders!VOETBALKRIEBELS was er van maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli 2016! Het werd een fantastische week voor de deelnemers en de begeleiders.
Foto's op de foto-pagina 

Bij slecht weer kan er naar een nummer gebeld worden (zie contact). Indien er niks te horen is op het antwoordapparaat gaan de trainingen door. Wanneer er afgelastingen zijn, zal dit gemeld worden.