JEUGD KSV SOTTEGEM

225 

 

HOME
ALGEMENE INFORMATIE
REGLEMENTEN -AFSPRAKEN -DOCUMENTEN
MEDISCH PLAN EN PROCEDURE
TERREINEN
ACTIVITEITEN
TRAININGSUREN
WEDSTRIJDEN
seizoen 2014-2015
seizoen 2013 - 2014
FOTO'S
WIE IS WIE
CONTACT
LINKS


WELKOM OP DE SITE VAN

JEUGD KSV SOTTEGEM

 

 

http://www.ksvsottegem.be/

 

JEUGDNIEUWSGelieve de tombolaloten en kaarten van het eetfestijn af te rekenen met de trainer of in de kantine.

Uitslag tombola: lijst

 

 

 

VOETBALKRIEBELS gaat dit jaar door van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli 2015. Dit voetbalkamp is bedoeld voor geïnteresseerden in de categorieën duiveltjes en preminiemen (tussen 5 en 12 jaar). Wie vragen heeft mag een mail sturen naar ksvsottegemjeugd@gmail.com. Geïnteresseerden die zich wensen in te schrijven voor deze week, sturen een mailtje met de naam, het adres, een gsm-nummer en de geboortedatum naar voorgaand emailadres.

 

 

Het is onze jeugdwerking volop menens om de infrastructuur aan te pakken. Ondertussen werden reeds 4 stadion-LED verlichtingspanelen aangekocht, zij worden binnenkort geïnstalleerd. Het is de bedoeling van de club om integraal naar LED-verlichting over te stappen en zo ook officiële avondwedstrijden te kunnen afwerken. Tevens werd beslist dat op 13 april velden A en B integraal onder handen worden genomen met een diepe afgraving en top grasvelden

 

 

 

 

 

Ouders die graag informatie/inlichtingen willen over voetballen bij KSV Sottegem, kunnen een mail sturen naar ksvsottegemjeugd@gmail.com.
In verband met het verplichte pakket: Het verplichtte pakket houdt in dat de spelers over dat materiaal moeten beschikken. Indien er enkel een paar zaken moeten worden aangekocht omdat verder de kledij (van vorig seizoen) nog goed is, kan dat natuurlijk ook. Let wel op dan gelden de pakketprijzen niet, maar wel de gewone catalogusprijzen.

UPDATE : Er zijn ouders die het lidgeld nog moeten betalen. Na de winterstop worden spelertjes van wie het lidgeld niet betaald werd, niet langer toegelaten. Breng dit dus zo spoedig mogelijk in orde.