JEUGD KSV SOTTEGEM

225 

 

HOME
ALGEMENE INFORMATIE
REGLEMENTEN -AFSPRAKEN -DOCUMENTEN
MEDISCH PLAN EN PROCEDURE
TERREINEN
ACTIVITEITEN
TRAININGSUREN
WEDSTRIJDEN
seizoen 2014-2015
seizoen 2013 - 2014
FOTO'S
WIE IS WIE
CONTACT
LINKS


 

WELKOM OP DE SITE VAN

JEUGD KSV SOTTEGEM

 

 

http://www.ksvsottegem.be/

 

JEUGDNIEUWS

 

 

Vrijdag 19 december is voor velen onder ons de laatste werkdag, voor anderen een gewone start van het weekend. Voor onze jongens is het alleszins een dik verdiende vakantie na een stresserende examenperiode. Jeugd KSV Sottegem wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en na de trainingen vliegen we er eens volop in. Zottegem's beroemdste fuifdraaier DJ Danny verzorgt het muzikale, wij serveren jullie alle nodige drank en versnaperingen. U bent uiteraard allen van harte welkom.

 

 

Het is onze jeugdwerking volop menens om de infrastructuur aan te pakken. Ondertussen werden reeds 4 stadion-LED verlichtingspanelen aangekocht, zij worden in de winterstop geïnstalleerd. Het is de bedoeling van de club om integraal naar LED-verlichting over te stappen en zo ook officiële avondwedstrijden te kunnen afwerken. Tevens werd beslist dat op 13 april velden A en B integraal onder handen worden genomen met een diepe afgraving en top grasvelden

 

 

 

Op woensdag 3 december bracht Sinterklaas een bezoekje aan de duiveltjes en preminiemen van KSV Sottegem. Het werd een enorm succes! Elke kapoen kreeg een zakje lekkers en een mandarijn!


 

 

 

 

Ouders die graag informatie/inlichtingen willen over voetballen bij KSV Sottegem, kunnen een mail sturen naar ksvsottegemjeugd@gmail.com.
In verband met het verplichte pakket: Het verplichtte pakket houdt in dat de spelers over dat materiaal moeten beschikken. Indien er enkel een paar zaken moeten worden aangekocht omdat verder de kledij (van vorig seizoen) nog goed is, kan dat natuurlijk ook. Let wel op dan gelden de pakketprijzen niet, maar wel de gewone catalogusprijzen.

UPDATE : Er zijn ouders die het lidgeld nog moeten betalen. Na de winterstop worden spelertjes van wie het lidgeld niet betaald werd, niet langer toegelaten. Breng dit dus zo spoedig mogelijk in orde.