JEUGD KSV SOTTEGEM

225 

 

HOME
ALGEMENE INFORMATIE
REGLEMENTEN -AFSPRAKEN -DOCUMENTEN
MEDISCH PLAN EN PROCEDURE
TERREINEN
ACTIVITEITEN
TRAININGSUREN
WEDSTRIJDEN
seizoen 2016-2017
seizoen 2015-2016
seizoen 2014-2015
seizoen 2013 - 2014
FOTO'S
WIE IS WIE
CONTACT
LINKS


WELKOM OP DE SITE VAN

JEUGD KSV SOTTEGEM

 

 

http://www.ksvsottegem.be/

 

JEUGDNIEUWS


VRIJDAG 24 MAART 2017
Op vrijdag 24 maart is er alleen training voor de duiveltjes (van 17u30 tot 18u30)
Rond 18u30 vertrekt er van op de jeudterreinen een bus richting Windeke om onze eerste ploeg, die vorig weekend kampioen werd, aan te moedigen. Tot 14 jaar betaalt men 2euro, vanaf 14 jaar wordt dit 10 euro maar voor daar zijn 2 drankjes inbegrepen op de bus.

Men verwacht de bus terug aan de jeugdterreinen rond 22u15. Daarna is er voor de geïnteresseerden een kampioenenfuif.

Inschrijven voor de busrit kan bij Christophe Flamand (flamando@gmail.com)


VOETBALKRIEBELS gaat dit jaar door van maandag 3 juli tot en met vrijdag 7 juli. in schrijven kan door de naam, geboortedatum en het adres van de deelnemer(s) door te geven op het volgende e-mailadres (ksvsottegemjeugd@gmail.com) en daarna het geld (€80) over te schrijven. flyerKRIEBELSEt c’est parti !!! We hebben er lang over gedaan en sommigen deden daar alles eens smalend over maar we wilden het goed doen en vandaag is het zover : volledig op eigen kracht legt KSV Sottegem een kunstgrasveld en een nieuwe weg aan op de jeugdterreinen in Erwetegem. Totaalbudget van de werkzaamheden is 210.000 € en we benadrukken dat daar geen eurocent van overheidswege bij betrokken is en de club zelf met de steun van de Belfius Bank dit project INTEGRAAL financiert. Een mijlpaal in de lange geschiedenis van onze club. Onze dankbaarheid gaat uit naar de families Van De Keere en Ascoop die onze jeugdwerking toegestaan hebben om zekerheid over de toekomst te verwerven door de huur van de terreinen te verlengen voor de komende decennia. Ook onze aannemers CLS Projects en Desso verdienen een pluim voor het geduld dat ze met ons hadden in precontractuele fase. Wij excuseren ons bij de ouders voor de overlast die er de komende weken door de werkzaamheden zal zijn maar zijn ervan overtuigd dat eenieder daar het nodige begrip zal kunnen voor opbrengen. Het kunstgrasveld (FIFA 2 Star kwaliteit) is uniek omdat het specifiek gericht is op onze jongste categorieën. Er zijn reeds kunstgrasvelden in het Zottegemse om 11 tegen 11 op te spelen maar specifieke terreinen voor 5 tegen 5 en 8 tegen 8 (U6-U13 categorieën), ofte 70% van onze leden, waren er nog niet. Met een totale oppervlakte van 5.600 m² is de totale oppervlakte vergelijkbaar met een normaal voetbalveld maar het wordt zo ingericht dat onze jongsten ten volle aan bod komen. Tevens wordt het integrale veld voorzien van een drainerende shockpad zodat niet alleen de waterafvoer verzekerd is maar onze youngsters in all comfort het veld kunnen gebruiken zonder angst om bij val gekwetst te geraken. Terzelfdertijd optimaliseren we de bereikbaarheid en ontsluiting van de site te Erwetegem met een nieuwe doorgangsweg. Hierdoor verdwijnt een stuk nostalgie want ook de oude inkomloketten van het vergane stadion te Erwetegem  en daterend uit 1965 zijn vandaag tegen de vlakte gegaan. We gaan er echter geen traan voor laten en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.


 

Bij slecht weer kan er naar een nummer gebeld worden (zie contact). Indien er niks te horen is op het antwoordapparaat gaan de trainingen door. Wanneer er afgelastingen zijn, zal dit gemeld worden.