JEUGD KSV SOTTEGEM

225 

 

HOME
ALGEMENE INFORMATIE
REGLEMENTEN -AFSPRAKEN -DOCUMENTEN
MEDISCH PLAN EN PROCEDURE
TERREINEN
ACTIVITEITEN
TRAININGSUREN
WEDSTRIJDEN
seizoen 2014-2015
seizoen 2013 - 2014
FOTO'S
WIE IS WIE
CONTACT
LINKS


 

WELKOM OP DE SITE VAN

JEUGD KSV SOTTEGEM

 

 

http://www.ksvsottegem.be/

 

JEUGDNIEUWSOuders die graag informatie/inlichtingen willen over voetballen bij KSV Sottegem, kunnen een mail sturen naar
ksvsottegemjeugd@gmail.com.
In verband met het verplichte pakket: Het verplichtte pakket houdt in dat de spelers over dat materiaal moeten beschikken. Indien er enkel een paar zaken moeten worden aangekocht omdat verder de kledij (van vorig seizoen) nog goed is, kan dat natuurlijk ook. Let wel op dan gelden de pakketprijzen niet, maar wel de gewone catalogusprijzen.

 

Er zijn ouders die het lidgeld nog moeten betalen. Gelieve dit zo spoedig mogelijk in orde te brengen zodat er geen problemen ontstaan inzake verzekering. Ouders bij wie er problemen zijn, mogen steeds contact opnemen met de club. Dan spreken we een regeling af.

Ouders van jeugdspelers die het lidgeld al betaald hebben, kunnen op vertoon van hun identiteitskaart  gratis naar de eerste ploeg gaan kijken (1 kaart per speler). Het abonnement (inbegrepen in het lidgeld) werd aan sommigen reeds overhandigd, bij de anderen zal dit zo snel mogelijk in orde worden gebracht.


KLEDIJ-PAKKETTEN
De pakketten kunnen besteld en afgehaald worden bij Hot Sport (Provinciebaan 166, 9620 Velzeke).


 

VOETBALSCHOOL HATTRICK

VOETBALSCHOOL HATTRICK
Net zoals de vorige jaren, zal KSV Sottegem ook dit jaar voetbalschool Hattrick met open armen ontvangen. Via deze link
vindt u het document dat zo spoedig mogelijk dient ingevuld en teruggestuurd te worden. Let op de plaatsen zijn beperkt!