Home
prijzen
contact
mogelijkheden
fotos
links


klik op home voor - contact gegevens - fotos - mogelijkheden 

 

   SEXY HUISVROUWTJE ontvangt prive,  Prive meisje, prive afspraakje, leuk sexavontuurtje ? sex-date ?

  

Sexy en knap Aziatisch huisvrouwtje ontvangt u gezellig thuis in een huiselijke sfeer, zowel overdag als s’avonds alsook weekends.

Ik ben een echt amateurtje daar ik ook nog een gewone job heb en ik maar een paar afspraken per dag doe. Dus wees er vlug bij.

 

Voor alle prijzen en mogelijkheden klik op home .

Anaal kan mits kleine toeslag en plasseks kan enkel ik op u.

Voor de rest is alles mogelijk als het maar aangenaam en zacht gebeurt . Meerdere personen ook mogelijk voor een prive party'tje.

Trio kan ook met mijn vriend erbij is wel wat ouder en hetero dus enkel vrouw verwennen, en of als u wilt kijkt hij gewoon toe, hoe het vrouwtje genomen word in zijn bijzijn, het is zoals u verkiest.

Kan ook op vaste basis na 1é keer als huisvriend ( 2 vrienden ook welkom ) s'avonds en weekend s'avonds 1 a 2 x per maand (voor een paar uurtjes) maar dan enkel trio met mijn man die meedoet , is hetero dus enkel vrouw verwennen  . koppeltje ook welkom. Vrouw alleen ook . Koppeltje voor partnerruil ook welkom ( speciale prijs ) interesse geef maar snel een seintje of mailtje , het is wel meestal de man die antwoord en de telefoon opneemt .

Eventueel komen wij ook weleens heel soms op verplaatsing ( escort) .  Uitstapjes , party's en clubbezoek prijzen te bespreken. Enkel telefoon met herkenning nummer word beantwoord. Geen sms .

Ontvangst heel dicht tegen de afrit nr 13 van Waasmunster aan de E17 tussen Lokeren en Sint-Niklaas .

 

Veel kan en mag als het maar zacht en aangenaam gebeurt, Heb je een voorstel laat maar weten .

 

Ik HEB EEN ECHT SPANNEND NAUW KUTJE EN KONTJE dus heerlijk om te genieten, kom het uitproberen .

 

- voor CONTACT , PRIJZEN, MOGELIJKHEDEN EN FOTO'S KLIK OP HOME

 

Ik DATE ENKEL MET PERSONEN die respect hebben en heel verzorgd zijn .