Germaine Domatilia

   Medium- en healingpraktijk                                                   twitterblogfacebooklinkedin 

 

We leven in een wereld waarin we de verbinding met de natuur
en de krachten om ons heen zijn kwijtgeraakt.
De tegenbeweging is ingezet.
De beweging in de richting van een nieuwe tijd waarin we steeds meer vanuit ons hart en onze intuïtie gaan leven.

 


Hallo lieve jij,

De nieuwe website is online!
Deze site blijft nog even in de lucht, maar wordt niet meer bijgehouden.
Dus wil je de meest recente informatie, surf dan naar
www.germainedomatilia.nl.

 

Namaste,
Germaine Domatilia

 

 

Welkom op mijn website. Mijn naam is Germaine Domatilia, ik ben medium en trance-healer. Op deze pagina's kun je lezen op welke wijze ik invulling geef aan mijn kanaal-zijn en wat ik, samen met de Lichtwereld, voor je kan betekenen op jouw persoonlijke pad van innerlijke groei, bewustwording, ont-wikkeling en her-innering.

 

Naast persoonlijke sessies organiseer ik verschillende activiteiten om je te ondersteunen in je ontwikkeling. De Munay-Ki bijvoorbeeld, het pad van heelwording van de Inca's. Een prachtig - en krachtig - hulpmiddel om te worden wie je echt bent. Je ontvangt negen inwijdingen waarmee op energetisch niveau een transformatieproces start. Elke inwijding opent een nieuwe deur in je proces naar bewustwording, onvoorwaardelijke liefde en naar wie en wat je in wezen bent. Naar passie om je ware bestemming te kunnen manifesteren en volledig in harmonie te kunnen leven. Telkens dichter bij het bewustzijn van Eenheid. Ik deel ze graag met je...

 

De Verdieping van de Munay-ki, een Nieuwetijds-avontuur dat deels hier in Den Haag plaatsvindt en deels in de Engelentuin in Chaam. Reacties van de vorige groep staan op de site...

 

In de cursus Mediumschap & Trance-healing ontwikkel je je innerlijke kracht en wijsheid. Je leert vertrouwen op jouw eigen unieke waarneming en gaat bewust contact maken met de Lichtwereld om ons heen of dat contact verdiepen. Ik neem je mee in het stap-voor-stap ervaren van de ongeziene werkelijkheid. Je leert om te gaan met je (hoog)gevoeligheid en ervaart gaandeweg de kracht die hierin verscholen ligt. Ook leer je jezelf en anderen te healen met behulp van de Lichtwereld. Je maakt contact met jouw healing-helpers en leert met hen samen te werken. Zodat je steeds meer in vertrouwen een kanaal kunt zijn voor helende energieën. Geef je al healing, dan zul je hierin een verdieping ervaren waardoor je healing krachtiger doorwerkt.

 

De Introductieworkshop voor de cursus Mediumschap & Trance-healing is gepland op maandag 20 januari 2014. Inschrijven kan via de mail o.v.v. je naam en een mobiel telefoonnummer.

 

Je bent van harte welkom in de Lichtcirkels om je intuitieve vaardigheden te ontdekken, te oefenen of verder te ontwikkelen. Ook kun je hier terecht met al je vragen en om je ervaringen te delen met gelijkgestemden. In de Healing en Meditatiecirkel breng je healing in de diepere lagen van jouw bewustzijn.

 

Voor nadere informatie, zie: Cursussen & Workshops.

 

Heb je na het lezen nog vragen of wil je een afspraak maken? Dat kan via 06 36 18 66 55 of per mail.

 

 

 

 

Reading, Healing & More...

Groeien in Heelheid!

Inschrijven Nieuwsbrief

ConsultCadeau

 

Laatst bijgewerkt op zaterdag 25 januari 2014  |    Beste weergave op 1024 x 768 beeldschermpixels

 

praktijk Germaine Domatilia | De Moucheronstraat 16 | 2593 RA Den Haag |È06 36 18 66 55