Welkom bij Pluimvee en Konijnenfokkersvereniging "De Lekzoom"

                                                                                            

                                                                                           

 

Beste bezoekers van onze site,

Toen wij in 1986 ons inkochten in het nieuwe tafeltennis gebouw voor een periode van 30 jaar konden en wilden we niet weten dat dit contract niet uitgediend zou worden. Toch is dit sinds enkele maanden realiteit geworden.

De gemeente Liesveld hadden al enkele jaren de plannen om op de locatie van het Talani gebouw nieuwbouw te realiseren, onze hoop was dat dit niet zo’n vaart zou lopen toch kregen wij begin dit jaar te horen dat de plannen door gaan en dat en op korte termijn verhuist zou moeten worden naar elders.

Een plaats elders hebben we gevonden voor onze opslag  van materialen en jong dieren keuring bij de Buitenschoolse opvang aan de Wilgenweg 1B te Groot –Ammers.  Hier hebben we op een Zaterdag in Juni al onze materialen naar toe verhuist en hielden we onze jongdieren keuring op 27 Augustus. Het verslag hiervan leest u elders op onze site.

Voor onze clubshow hebben we ook sinds heel kort een geschikte plaats gevonden en wel bij manege Bikker aan in Groot-Ammers . Deze ruimte is prima geschikt om een show te houden er zijn toilet ruimten, een keuken, een grote parkeer plaats en voldoende verlichting aanwezig. Uw dieren komen in een ruimte die voldoende koel is en daardoor  veel frisse lucht.

Zo ziet u dat de inspanning die het bestuur heeft gedaan zijn vruchten afwerpt  en dat we ondanks het jammerlijke verdwijnen van het Talani gebouw toch een prachtige show kunnen neerzetten zoals u van ons gewend was .

Het afhandelen van het contract met Talani is in goed overleg geregeld . De bouw van de nieuwe gebouwen zal zeker 2 jaar in beslag nemen  of wij daar dan ook weer welkom zijn zal van verschillende factoren afhankelijk zijn maar we blijven actief en positief doorgaan om de belangen van de Lekzoom veilig te stellen we rekenen hierbij natuurlijk ook op onze leden om u dieren in te schrijven op onze clubshow zodat we er met elkaar weer iets moois en gezelligs van kunnen maken .

                                                                                 Namens het bestuur De Lekzoom ,

                                                                                 Voorzitter Leen Reedijk.                               

 

Doelstelling

 

 

 

De Lekzoom houd zich bezig met het fokken , verbeteren en tentoonstellen van ras dieren in de volgende diergroepen Konijnen, cavia’s, kleine knagers, Grote hoenders, Dwerg hoenders, Sierduiven, Siervogels en Watervogels.

Het bestuur dient de gemeenschappelijke en specifieke belangen van haar leden, door krachtig, deskundig en actueel te handelen.

 

 

Zodat het lidmaatschap van onze club de aantrekkelijkheid en Gezelligheid verhoogd.

Lid worden van onze vereniging is mogelijk door u in verbinding te stellen met de secretaris of overige bestuursleden.

De adressen vindt u op deze website.

 

Namens het bestuur,

Leen Reedijk.

 

De show was weer prachtig: bekijk de uitslagen en de foto's op deze site!